پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول

۵۷۵,۰۰۰ تومان

پروپیلن گلیکول | پی جی (Propylene glycol) – قیمت و بسته بندی برای ۱ لیتر میباشد

شناسه محصول: 675 دسته: ,
  • توضیحات
  • توضیحات تکمیلی
  • نظرات (3)
  • QR Code

توضیحات

پروپیلن گلیکول | پی جی (Propylene glycol)

Propylene glycol. C3H8O2  .پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول (به انگلیسی: Propylene glycol) با فرمول شیمیایی C۳H۸O۲ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۱۰۳۰ است. که جرم مولی آن ۷۶٫۰۹ g/mol می‌باشد.

 

مایعی است شفاف ، لزج ، جاذب رطوبت ، حلال مواد معطره و رنگ‌های غیرقابل حل در آب که مانند گلیسرول و سوربیتول از تبخیر رطوبت مواد غذائی ممانعت می‌کند و از آن به‌عنوان حلال مواد معطر و رنگ‌ها استفاده می‌شود. از این ماده به‌عنوان ماده‌ای افزودنی به نوشیدنی‌ها و آبنبات‌ها نیز استفاده می‌شود

ماده ای است امولسیون کننده ی چربی دوست که خاصیت افزایش تثبیت کف و هوادهی در خامه ها و مخلوط های کیک را دارد . در ساخت کرم ها و لوسیون و ضد آفتاب نیز کاربرد دارد .

مونو پروپیلن گلیکول به مقدار زیاد تولید می شود و به صورت پایه ای در تولید پلیمرها استفاده می شود.

چهل و پنج درصد از مونو پروپیلن گلیکول تولید شده به عنوان مواد خام شیمیایی برای تولید رزین های پلی استر غیر اشباع استفاده می شود.

پروپیلن گلیکول به عنوان یک نگهدارنده رطوب (E1520)، حلال، و نگهدارنده در مواد غذایی و برای محصولات توتون و تنباکو، و همچنین به عنوان یکی از مواد اصلی ” e-liquid ” در سیگار الکترونیکی همراه با گلیسیرین گیاهی استفاده می شود.

مونو پروپیلن گلیکول نیز در آیتم های مختلف خوراکی مانند قهوه، بستنی، محصولات لبنی هم زده (زده شده)، آبجو و نوشابه استفاده می شود.

مونو پروپیلن گلیکول به عنوان حلال در بسیاری از مواد دارویی، از جمله فرمولاسیون های خوراکی، تزریقی و موضعی، مانند دیازپام و لورازپام که در آب نامحلول هستند استفاده می شود.

کاربرد مونو پروپیلن گلیکول

مواد غذایی:

  • از مونو پروپیلن گلیکول خوراکی به عنوان ماده ی افزودنی در محصولات غذایی متنوع مانند :سس سالاد، بستنی بدون چربی، رنگ های غذایی، ذرت بوداده،خامه ی ترش و کیک ، ماده افزودنی به نوشیدنی ها و آبنبات ها استفاده می شود.
  • جاذب رطوبت(از تبخیر مواد غذایی جلویری میکند)
  • نگهدارنده مواد غذایی توتون و تنباکو
  • بر اساس گزارشات این ماده به عنوان ترکیبی امن برای استفاده در تولید مواد غذایی شناخته می شود و میزان مجاز استفاده از آن در محصولات مختلف به شرح جدول زیر است :همانگونه که در جدول قابل مشاهده است ، حد مجاز استفاده از این ماده در نوشیدنی های الکلی ۵% ، در شیرینی ۲۴% ، در محصولات لبنی یخ زده ۲٫۵% ، در چاشنی ها و طعم دهنده ها ۹۷ % ، در آجیل ۵% و در مابقی غذاها ۲ % است.

    لوازم آرایشی  و بهداشتی:

    • این ماده به عنوان یک عامل نرم کننده و ملین در لوازم آرایشی و دارویی کاربرد دارد. به خصوص از پروپیلن گلیکول برای مو استفاده زیادی می شود.
      ساخت کرم ها و لوسیون و ضد آفتاب
    • حلال بسیاری از مواد دارویی مانند دیازپام و لورازپام . و به طور کلی در داروسازی کاربرد فراوانی دارد.
    • حلال مواد معطر
    • شوینده ها و ضدعفونی کننده ها
    • صنعتی:این ماده جایگزین اتیلن گلیکول در سیستم های خنک کنندگی مدرن و کاربردهای ضد یخ می باشد.
      این ماده به عنوان یک حلال در رنگ ها، جوهر، سیگارهای الکترونیکی (برای حل کردن نیکوتین)، در سنتز مواد شیمیایی مختلف نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
      حلال رنگ های غیر قابل حل در آب
      به عنوان روغن هیدرولیک در سیستمهای هیدرولیک
      کاربرد به عنوان مونومر در تهیه رزین های پلی استری
      کاربرد در دامپزشکی
      در دامپزشکی از مونو پروپیلن گلیکول برای درمان بیماری کتوز ( بالا بودن مواد کتونی در خون ، شیر و یا ادرار دام ) استفاده می کنند. گاو ها پس از زایمان دچار کمبود انرژی می شوند که همین عامل باعث کم بودن شیر و ابتلا به کتوز می گردد. برای درمان این بیماری از PG استفاده می شود ، PG میزان شیر را افزایش می دهد ، چربی شیر کاهش پیدا می کند و درصد پروتئین آن بدون تغییر باقی می ماند.

توضیحات تکمیلی

وزن 1000 g

3 دیدگاه برای پروپیلن گلیکول

  1. امتیاز 5 از 5

    با سلام.
    جهت استفاده دارویی و خوراکی استفاده کردم راضی بودم تشکر.

  2. امتیاز 5 از 5

    ۱ لیتر خرید کردم امروز.کی بدستم میرسه؟

  3. امتیاز 1 از 5

    لطفا در حجم های ۵۰۰ و ۲۵۰ میلی لیتری هم عرضه کنید. من این محلول رو برای درست کردن جوس ویپ استفاده میکنم.


دیدگاه خود را بنویسید

QR Code

QR Code